فرماندار پردیس در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران و شهرستان پردیس؛

ساختمان 99 درصد ادارات شهرستان پردیس، استیجاری است/ سکونت‌گاه‌های غیررسمی در بومهن یکی از معضلات اساسی شهرستان پردیس است

فرماندار پردیس در جلسه مشترک کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران و شهرستان پردیس گفت: پردیس، یک شهر جدید است و برای اهتمام به این شهر، باید در کنار توسعه زیرساخت‌های عمرانی، به زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی آن نیز توجه کنیم.

به گزارش صبح پردیس، جلسه مشترک کارگروه تخصصی اجتماعی و فرهنگی استان تهران و شهرستان پردیس، صبح امروز دوشنبه با سفر محسنی بندپی، استاندار تهران به این شهرستان در محل پارک علم و فناوری پردیس برگزار شد.

امیرالله حقیقی، فرماندار شهرستان پردیس، در این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از وضعیت این شهرستان، اظهار داشت: جمعیت پردیس بر اساس آمار سرشماری نفوس و مسکن سال ۹۵، حدود ۱۷۰ هزار نفر اعلام‌شده که با توجه به سیل مهاجرت‌های اخیر، این جمعیت، امروز تا ۳۰۰ هزار نفر، ارزیابی می‌شود.

وی افزود: شهر پردیس، یک شهر جدید است و برای اهتمام به این شهر، باید در کنار توسعه زیرساخت‌های عمرانی، به زیرساخت‌های اجتماعی و فرهنگی آن نیز توجه کنیم.

*حاشیه‌نشینی در بومهن از معضلات اصلی شهرستان پردیس

مقام عالی دولت در شهرستان پردیس عنوان داشت: باید توجه داشت که باید نسبت به پیوستگی آحاد جامعه در پردیس حساس باشیم، چرا که اگر این شهر تنها به‌عنوان خوابگاه شهروندان مطرح باشد، هیچ علقه و ارتباطی میان شهر و شهروندان برقرار نخواهد شد.

حقیقی یادآور شد: با اقدامات جدیدی که انجام‌گرفته، مسکن ۱۰۰ هزار نفری در حال آماده‌سازی است که باید نسبت به فراهم آوری زیرساخت‌های آن، توجه ویژه داشته باشیم. اساساً باید رویکرد مبتنی بر پایداری اجتماعی در شهر پردیس، مبنا قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه بومهن هم شهری مهاجرپذیر است، تصریح کرد: امروز در بومهن با مشکلاتی در رابطه با حاشیه‌نشینی مواجه هستیم که اگر این مسئله را به پیوست بایسته‌های فرهنگی آن نبینیم، در آینده نزدیک دچار مشکل خواهیم شد. سکونت‌گاه‌های غیررسمی در بومهن مانند اوزون تپه و شهرک امام خمینی، از مناطق آسیب‌پذیری هستند که باید توجه به مسائل فرهنگی آن را مبنا قرار دهیم و یکی از معضلات اساسی شهرستان پردیس است.

*وجود ۱۱ سمن در شهرستان پردیس

فرماندار پردیس در ادامه، اشاره‌ای نیز به لزوم هم‌افزایی سمن‌ها در این شهرستان داشت و افزود: مجموع ۱۱ سمن در پردیس داریم که امیدواریم بر تعداد این سازمان‌ها افزوده شده تا بتوانیم با همیاری با عموم مردم نسبت به حل مشکلات اقدام کنیم.

حقیقی با بیان اینکه بارگذاری جمعیت در شهرستان پردیس برنامه‌ریزی برای کاهش آسیب‌های اجتماعی را می‌طلبد، خاطرنشان کرد: 6 جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی در شهرستان پردیس برگزارشده است و بالغ‌بر 60 مصوبه داشته است و اورژانس اجتماعی شهرستان پردیس نیازمند تخصیص اعتبارات ویژه است.

وی با بیان اینکه 99 درصد ادارات مستقر در شهرستان پردیس در ساختمان‌های استیجاری مشغول خدمات‌رسانی هستند، گفت: 85 درصد مساحت شهرستان پردیس در عرصه محیط‌زیست قرار دارد و این وضعیت، شرایط را برای سرمایه‌گذاران در بخش‌های ورزشی و صنعتی دشوار کرده است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا