پارک علم و فناوری پردیس بزرگترین پارک علم و فناوری کشور است
پارک علم و فناوری پردیس بزرگترین پارک علم و فناوری کشور است که با فراهم کردن شرایط و فضای مناسب برای استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان به رشد اقتصادی و توسعه آنها کمک میکند.
به گزارش پایگاه خبری صبح پردیس به نقل از تجارتنیوز، پارک علم و فناوری با هدف افزایش ثروت در جامعه از طریق فرهنگ نوآوری میان شرکتهای استارتاپی و دانش بنیان به وجود میآید. این پارکها از ایدهها و فناوریهای نو حمایت میکند تا رشد کنند. در ایران نیز حدود ۴۵ پارک علم و فناوری در سراسر کشور فعالیت میکنند که استارتاپها و دانش بنیانها میتوانند با استفاده از این فضا به توسعه و رشد اقتصادی خود و کشور کمک کنند.
پردیس بزرگترین پارک علم و فناوری غرب آسیا پارک علم و فناوری پردیس بزرگترین پارک فناوری در غرب آسیا است که در ایران فعالیت میکند. این پارک بهعنوان یکی از سازمانهای زیرمجموعه معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری است. پارک فناوری پردیس از هیئت امنای ۱۴نفره از وزارتخانهها، مراکز و افراد علمی و دانشگاهی تشکیل شدهاست. براساس بررسیها، پارک فناوری پردیس در سال ۱۳۸۰ تاسیس شد.
تاکنون نیز بیش از ۴۰۰ واحد فناور و دانشبنیان در حوزههای مانند فناوری اطلاعات و ارتباطات، زیستفناوری، فناوری نانو و … به عضویت این پارک در آمدند. این پارک در ۲۰ کیلومتری شمالشرق تهران و روبروی شهر جدید پردیس قرار دارد. در سال ۱۳۸۰ با انجام بررسیهای لازم مشخص شد که نزدیکی به تهران، شرایط مناسب آبوهوایی و زیرساختهای مناسب منطقه ازجمله دلایل انتخاب این مکان جهت احداث پارک فناوری پردیس بودهاست.
کارخانههای نوآوری پردیس پارک فناوری پردیس دو زیر مجموعه دارد. کارخانه نوآوری آزادی در ورودی فرودگاه مهرآباد تهران و کارخانه نوآوریهای وی در میدان نوبنیاد تهران دو شعبه پارک پردیس هستند. تیمهای نوآوری و استارتاپها میتوانند در این شعبهها مستقر و از خدمات پارک بهرهمند شوند. پس مدتی استارتاپهایی که با رشد همراه باشند و قصد توسعه و ورود به بازارهای جهانی را داشتهباشند، میتوانند در پارک علم و فناوری پردیس مستقر و از مزایای عضویت در پارک نیز بهرهمند شوند. رویداد اینوتکس در پارک فناوری پردیس رویداد اینوتکس یکی از مهمترین گردهماییهای استارتاپی ایران است که هرساله در این پارک علم و فناوری برگزار میشود.
این رویداد فرصتی برای شرکتهای دانش بنیان و استارتاپی کشور فراهم میکند تا به جذب سرمایهگذاران بینالمللی و تبادل دانش و فناوری خود بپردازند. هر ساله سازمانهایی چون اپراتورها، مرکز مالکیت معنوی، مرکز توسعه تجارت الکترونیکی، فرابورس ایران، پلیس فتا و نهادهای قانونگذار نیز برای ارتباط با استارتاپها در این رویداد حضور پیدا میکنند. پارک فناوری پردیس با هدف کلی توسعه فناوری و کسبوکارهای دانش محور به وجود آمدهاست. این پارک به نوعی سبب ایجاد شغل، رشد درآمد و درگیر شدن در صنایع دارای رشد میشوند.
در حقیقت پارکهای علم و فناوری زیرساختهای اقتصاد دانش بنیان و کسبوکارهای نوآوری در یک کشور هستند. پارک واحدی است که با دانشگاهها و مراکز پژوهشی در ارتباط است. زیرساختها و خدمات پشتیبانی به خصوص فضاهای اداری و آزمایشگاهی را برای شرکتهای دانش بنیان فراهم میکند. همچنین، بستر لازم را جهت انتقال و توسعه فناوری، جذب سرمایهگذاری و ورود به بازارهای داخلی و خارجی به وجود می آورد.
انتهای پیام/