کمبود ۳۲ فضای آموزشی در شهرستان پردیس

فرماندار پردیس گفت: فضاهای آموزشی شهرستان پردیس باید با مشارکت‌های شرکت عمران و خیرین افزایش پیدا کند زیرا در دیدار با رئیس‌جمهور اعلام کردیم هم‌اکنون این شهرستان ۳۲ مدرسه نسبت به جمعیت دانش‌آموزی آن عقب‌ماندگی دارد و هرچه سریع‌تر باید به آن برسیم.

به گزارش صبح پردیس به نقل از خبرگزاری فارس از پردیس رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان پردیس عصر امروز در پایان شورای اداری این شهرستان که در سالن جلسات فرمانداری برگزار شد، اظهار کرد: برای تحقق شعار سال همگی تلاش خواهیم کرد همانگونه که دولت در سطح کشور این تلاش‌ها را انجام خواهد داد.

وی گفت: ما در شهرستان پردیس جذب سرمایه گذاران را در اولویت خواهیم گذاشت و از این ظرفیت هایی که در حوزه های مختلف داریم بهره خواهیم برد و دستگاه های متولی نیز باید برنامه های خود را تدوین و در کوتاه ترین زمان پیگیری کنند.

فرماندار پردیس افزود: مشارکت مردم در کنار دولت و حضور سرمایه گذاران در منطقه پویایی اقتصادی و افزایش تولید داخلی را در پی خواهد داشت و دستگاه های متولی نیز باید کار را به دست گرفته و همگی برنامه‌ریزی‌های خود دنبال کنند.

طاهرخانی ادامه داد: تحقق فرمان سال با اعتماد سازی و کاهش بروکراسی اداری محقق خواهد شد زیرا گلایه مندی بسیاری از سوی سرمایه‌گذاران در حوزه اعلام استعلامات وجود دارد.

وی اضافه کرد: زمان پاسخگویی استعلامات در زمانی خاص باید مشخص شود و این یک قانون است و در افزایش شفافیت و در راه مقررات باید ریشه واسطه گر ها را بخشکانیم و فساد را در گام نخست در شهرستان توسط همکاران در ادامه دستگاه های نظارتی هستند خفته کنیم.

فرماندار پردیس تصریح کرد: پیشنهاد های خود را باید به دستگاه ها بالا دستی ارسال کرده تا فضا برای سرمایه گذاران تسهیل شود حتی این موارد میتواند در مجلس نیز مطرح و به رای گذاشته شود.

طاهرخانی افزود: اصلاح فرهنگ اقتصادی باید از واسطه‌گری خارج شود و با تقویت سرمایه‌گذاری و حمایت از تولیدکنندگان منطقه با همکاری دانشگاه به تولیدکنندگان برای بهره‌وری بیشتر کمک برسانیم.

اولویت تکمیل ۱۱ هراز و ۶۲۰ واحد مسکن مهر باشد

وی ادامه داد: با وجود پارک فناوری پردیس که ظرفیت بی‌نظیری است توسعه فناوری‌های دانش‌بنیان را در صنایع این منطقه خواهیم داشت تا با تحقیق و توسعه رشد تولید و در ادامه خودکفایی کشور و برون‌رفت از تحریم‌های اقتصادی را شاهد باشیم.

اولویت تعیین و تکلیف مساکن باقی‌مانده مهر پردیس است

فرماندار پردیس با بیان اینکه تحقق شعار سال تحول ایجاد کند، ابراز کرد: توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش پنج‌درصدی مصرف انرژی در شهرستان پردیس باید به‌صورت جدی پیگیری شود.طاهرخانی با بیان اینکه تأمین انرژی پایدار برای صنایع به‌خصوص برق باید در اولویت باشد، بیان کرد: تعیین تکلیف ۱۱ هزار رو ۶۲۰ واحد ناتمام و تحقق وعده‌هایی که شرکت عمران طی این سال‌ها داده باید در اولویت باشد و مطالبات مردم به جد پیگیری شود.

مدیر نشسته به درد دولت و مردم نمی‌خورد

نماینده عالی دولت در پردیس یادآور شد: به تمام مدیران توصیه می‌کنیم که مدیر نشسته بر روی صندلی به درد نظام، دولت و مردم نمی‌خورد و مدیر باید تحول‌گرا، میدانی و در دسترس مردم باشند توصیه بنده در سال جدید این است.وی اضافه کرد: درب دفاتر مدیران ادارات به روی مردم باز و مسوول باید پاسخگو باشند و به مدیرانی که پشت درب‌های بسته هستند هشدار می‌دهیم که این روند را تغییر داده و از این نوع مدیریت فاصله بگیرند زیرا اگر این‌گونه ادامه دهند برخوردهای قاطعانه خواهیم داشت.فرماندار پردیس تصریح کرد: در رفع محدودیت‌هایی که در حوزه سرانه‌های فرهنگی، ورزشی، درمانی و غیره وجود دارد باید دستگاه‌های متولی که در رأس آنها شرکت عمران پردیس قرار دارد ورود کنند.

کمبود ۳۲ فضای آموزشی در پردیس

طاهرخانی افزود: فضاهای آموزشی شهرستان پردیس باید با مشارکت‌های شرکت عمران و خیرین افزایش پیدا کند زیرا در دیدار با رئیس‌جمهور اعلام کردیم هم‌اکنون این شهرستان ۳۲ مدرسه نسبت به جمعیت دانش‌آموزی آن عقب‌ماندگی دارد و هرچه سریع‌تر باید به آن برسیم.

لزوم تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در پردیس

وی با اشاره به لزوم تقویت ناوگان حمل‌ونقل عمومی در پردیس، خاطرنشان کرد: از مطالبات به حق مردم تقویت خطوط اتوبوس‌رانی به تهران و بلعکس است که شهرداران می‌بایست در سال جدید دراین‌خصوص اخبار خوبی را به مردم بدهند.

تبادل اطلاعات و انتقال اخبار درست به مردم

فرماندار پردیس با اشاره به انتشار فیلم هجوم مارها در جاجرود، عنوان کرد: طی روز گذشته اخباری نادرست از جاجرود در فضای مجازی منتشر شد که وظیفه ما این است که بلافاصله اخبار درست را به مردم انتقال دهیم و جو امنی را در شهرستان ایجاد کنیم و دراین‌خصوص مدیران باید در حوزه‌های مسوولیت خودآگاه و به‌روز باشند.

تکمیل دولت الکترونیک در پردیس

طاهرخانی با اشاره به نیاز پردیس به الکترونیکی شدن، گفت: ۲۲ دستگاه تا به امروز به سامانه دولت متصل شدند و الباقی ادارات نیز باید هرچه سریع‌تر با هماهنگی معاونت برنامه‌ریزی به سامانه متصل شوند تا مردم خدمات بهتر و سریع‌تری از دستگاه‌ها دریافت کنند.

زمان قطعی برق به مردم اعلام شود

وی با اشاره به گله‌مندی شهروندان از قطعی برق بدون اطلاع‌رسانی، اعلام کرد: پیش از قطع برق باید اطلاع‌رسانی‌ها به مردم صورت بگیرد تا مردم مدیریت مصرف را داشته باشند و نارضایتی کمتری به وجود بی‌آید.

ترک فعل شهرداری و شرکت عمران در نصب پایش شهری

فرماندار پردیس با تأکید بر تعامل و هماهنگی بین دستگاهی اعلام کرد: این تعامل‌ها باید در پردیس در اولویت باشد زیرا برخی مدیران در طول سال یکبار هم با هم در خصوص مسائل کاری مشترک تلفنی صحبت نکرده‌اند.طاهرخانی افزود: درگذشته تعامل برای تحقق مطالبات مردم وجود نداشته اما زین‌پس باید در رفع مشکلات مردم گام‌های بلندی برداریم و این وفاق و همکاری بین دولت و مردم برعهده مدیران دستگاه‌ها و ادارات است.

پردیس شهر هوشمند می‌شود

وی با تأکید بر اینکه امسال بحث هوشمندسازی پردیس به‌صورت جدی پیگیری خواهد شد، مطرح کرد: این هوشمندسازی باید امسال محقق شود زیرا در برخی فازهای پردیس تاکنون پایش تصویری انجام نشده و باید شهرداری‌ها و همکارانمان در شرکت عمران در فازهای پنج _۹_ ۸ و ۱۱ پایش تصویری را راه‌اندازی کنند.

ترک فعل شهرداری و شرکت عمران در نصب پایش شهری

فرماندار پردیس ادامه داد: برای آخرین بارنامه نصب پایش شهری به همکاران شرکت عمران و شهرداری ابلاغ می‌شود و در صورت عدم تحقق طی هماهنگی‌های صورت‌گرفته با دادستان و رئیس دادگستری طبق مقررات و قوانین از طریق قضایی ترک فعل این دستگاه‌ها پیگیری خواهد شد.

لزوم جمع‌آوری نمایندگی ادارات در پردیس

طاهرخانی اضافه کرد: بخش بومهن پیش از تشکیل شهرستان به‌صورت بخشی اداره می‌شده اما پس از گذشت ۱۴ سال از شهرستان شدن پردیس برخی دستگاه‌ها به‌صورت بخشی اداره می‌شوند و از امروز باید از شکل نمایندگی خارج شوند.وی تصریح کرد: اداره صمت پردیس با وضعیت کاری بالایی که دارد نه مکان و نه اداره‌ای مستقل است و متأسفانه خدمات نامناسبی ارائه می‌شود.فرماندار پردیس افزود: ۱۲ هزار واحد صنفی، تولیدی، خدماتی و صنعتی در شهرستان پردیس وجود دارد که برخی موضوعات بازار و غیره به این نمایندگی با یک نیرو واگذار شده و این در شأن یک شهرستان ۵۰۰ هزارنفری نیست.طاهرخانی ادامه داد: خود شما مدیران باید حساسیت داشته باشید و در ادارات خود با مدیران بالادستی مشکلات را مطرح کرده تا آنها وظیفه خود را در ارتقا نمایندگی‌ها انجام دهند.

پیگیری اعتبارات دستگاه‌های پردیس

وی با بیان اینکه موضوع بعدی پیگیری اعتبارات دستگاه‌ها است، ابراز کرد: یکی از وظایفت مدیران این است که اعتبارات ادارات خود را پیگیری کنند و تا تخصیص و اجرای عملیات نظارت داشته باشند.

تشدید نظارت و کنترل بازار در پردیس

فرماندار پردیس با اشاره به لزوم تشدید نظارت و کنترل بر بازار، تأکید کرد: از زحمات پررنگ دستگاه‌های متولی نظارت بر بازار به نحو شایسته تقدیر می‌کنیم امابرنامه‌ریزی‌ها برای تشدید تنظیم بازار باید انجام و دستگاه‌ها پررنگ‌تر در میدان باشند.طاهرخانی اضافه کرد: نظارت‌ها در برخی صنوف به‌خصوص نانوایی‌ها و بازارهای میوه و تره‌بار که مایحتاج روزانه مردم را تأمین می‌کنند باید بیش از گذشته باید و بازرسان باید حساسیت بیشتری در این حوزه داشته باشند.

 

پایان پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا