استقرار 11 اکیپ نظارت و بازرسی بر کشتار دام در دماوند و پردیس/ کشتار دام در مراکز مجاز انجام شود
رئیس اداره دامپزشکی شهرستانهای دماوند و پردیس از استقرار 11 اکیپ نظارت و بازرسی بر کشتار دام در این دو شهرستان خبر داد و گفت: کشتار دام باید در مراکز مجاز انجام شود.
به گزارش صبح پردیس؛ سیدعلی امامی اظهار داشت: طبق سالهای گذشته، اداره دامپزشکی با همکاری شهرداری، فرمانداری و نیروی انتظامی شهرستانهای دماوند و پردیس نسبت به احداث جایگاههای ثابت عرضه و نظارت بهداشتی دام زنده در آستانه عید سعید قربان اقدامات لازم را انجام داده است.
وی با اشاره به حساسیت بالا در خصوص بیماری مشترک تب خونریزیدهنده بیان کرد: اطلاعرسانی به مردم و بهرهبرداران برای جلوگیری از بروز این بیماری با قدرت بیشتری انجام شده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستانهای دماوند و پردیس ادامه داد: این اطلاعرسانی به خصوص با توزیع اطلاعیههای بهداشتی بین مردم، بخش روستاها، دهیاریها، آموزش و پرورش و ائمه جمعه انجام شده است.
امامی ادامه داد: در خصوص چگونگی ذبح، شرایط بهداشتی و همچنین نگهداری ۲۴ ساعت گوشت بعد از ذبح در دمای صفر تا چهار درجه بعد از مصرف آن نیز اطلاعرسانیهای لازم انجام شده است.
وی در خصوص گسترش و شیوع بیماریهای احتمالی موجود در گوشت گفت: در همین راستا، در دو شهرستان دماوند و پردیس، ۱۱ جایگاه برای عرضه بهداشتی دام زنده در نظر گرفته شده است.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستانهای دماوند و پردیس ادامه داد: مأموران بهداشتی به صورت ثابت در این جایگاهها مستقر هستند و نسبت به بازرسی بهداشت لاشه قبل از ذبح و بازرسی گوشت بعد از ذبح اقدامات لازم را انجام میدهند.
امامی با بیان اینکه ۱۱ اکیپ که تعداد دو اکیپ آن به صورت سیار جهت اعیاد ملی مذهبی در بحث کشتار دام در شهرستانهای دماوند و پردیس فعال هستند، گفت: در این دو شهرستان، گشت سیار هم داریم که با موارد احتمالی تخلف برخورد خواهند کرد.
وی با اشاره به نزدیکی عید سعید قربان ادامه داد: به مناسبت این عید گشتهای سیار با خیران و ادای نذورات مردم همکاری لازم را انجام میدهند؛ بحث نظارت بهداشتی نیز در دستور کار همکاران قرار دارد.
رئیس اداره دامپزشکی شهرستانهای دماوند و پردیس در خصوص تعداد دامهای در نظر گرفته شده برای عید سعید قربان گفت: آمار دامهای عرضهشده برای ذبح معمولاً پس از این عید اعلام خواهد شد.
امامی بیان کرد: توصیه اکید ما به مردم، خرید و کشتار در دو مرکز مجاز رودهن و دماوند است که امکانات نسبتاً خوبی از جایگاههای موقتی که شهرداری احداث میکنند را دارند و همچنین جهت رعایت سلامت جامعه نگهداری گوشت حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد از دیگر توصیههای ما به مردم است.
انتهای پیام/