برگزاری دوره کسب و کار در فضای مجازی در شهرستان پردیس/ لزوم ارتباط موثرتر با شرکت‌های پارک فناوری پردیس

در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان پردیس با محوریت اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای جوانان در فضای مجازی مقرر شد دوره کسب‌وکار در فضای مجازی در شهرستان پردیس با حمایت شهرداری پردیس، برگزار گردد و بر لزوم ارتباط مؤثرتر با شرکت‌های پارک فناوری پردیس تاکید شد.
به گزارش صبح پردیس، جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان پردیس به ریاست فرماندار شهرستان پردیس با محوریت اشتغال‌زایی و کارآفرینی برای جوانان در محل فرمانداری برگزار شد.

مرتضی حیدری فرماندار پردیس با اشاره به اینکه چشم امید جوانان برای ایجاد فرصت‌های شغلی به مسئولان است، اظهار کرد: به لحاظ تغییر در ساختارها، تفکر سنتی برای ایجاد اشتغال، پاسخگوی همه نیازها نیست و لازم است از فرصت‌های فضای مجازی نیز استفاده کرد.
وی فضای مجازی را دارای ویژگی‌های مثبت و منفی متعددی دانست و افزود: برگزاری جلسات کارشناسی برای شناخت و استفاده بهینه از فرصت‌های فضای مجازی در راستای کارآفرینی و کاهش خطرات و اثرات منفی این فضا باید در دستور کار قرار گیرد.

همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین حسین توسلی امام‌جمعه پردیس نیز بر تشکیل کارگروه اشتغال و کارآفرینی در فضای مجازی تأکید کرد و اظهار کرد: اگر بتوان از ظرفیت‌های فضای مجازی برای تقویت ارزش‌های اسلامی، ترویج فرهنگ بومی و ایرانی و کارآفرینی مؤثر استفاده کرد، همه اقشار جامعه از این حرکت نفع می‌برند.

* برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی و کارآفرینی در فضای مجازی
در ادامه محمد سیفی رئیس اداره ورزش و جوانان پردیس، گزارشی از اقدامات صورت گرفته در راستای اجرای مصوبات جلسه پیشین ارائه کرد و از همکاری اثرگذار مرکز فنی و حرفه‌ای، اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت برنامه‌ریزی فرمانداری برای تحقق این مصوبات قدردانی کرد.
وی خاطرنشان کرد: بر این باوریم که استعداد در افراد مختلف متفاوت است و برخی افراد می‌توانند در نقش کارآفرین اجتماعی ظاهرشده و دغدغه اشتغال‌زایی برای دیگران را نیز داشته باشند و هدف ما این است که با کمک سمن‌ها این افراد را شناسایی و زمینه ایجاد اشتغال برای جمعیت بزرگی را فراهم کنیم.

سیفی از برنامه‌ریزی برای برگزاری دوره‌های آموزشی توانمندسازی و کارآفرینی برای سازمان‌های مردم‌نهاد و همچنین کارگاه‌های آموزشی اشتغال در فضای مجازی خبر داد و تصریح کرد: با حمایت دستگاه‌های مختلف می‌توان این برنامه‌ها را پیاده‌سازی کرده و افراد زیادی را با فنون کسب‌وکار و ایجاد اشتغال آشنا کرد.
عاطفه درخشان دارا معاون امور جوانان و فرهنگی اداره ورزش و جوانان پردیس نیز، وجود پارک فناوری پردیس به‌عنوان یک مرکز حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و محل تبدیل علم به کارآفرینی را بسیار مثبت ارزیابی کرد و گفت: برای این موضوع باید ارتباط مناسب‌تری میان نهادهای مدنی و ادارات و نهادها برقرار شود.
در ادامه یکی از فعالان حوزه تجارت الکترونیک به ارائه مدل کسب‌وکار جوانان در فضای مجازی پرداخت و پس از تبادل‌نظر حاضرین مقرر شد دوره آموزش کسب‌وکار برای جوانان با حمایت شهرداری پردیس برگزار شود.
بررسی زمینه‌های بهره‌گیری از ظرفیت سازمان‌های مردم‌نهاد و مشارکت‌های اجتماعی در حوزه اشتغال‌زایی، استفاده از تجربیات جوانان موفق در کسب‌وکار مجازی، تشکیل انجمن صنفی آموزشگاه داران برای ساماندهی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و تشکیل کارگروه تخصصی اشتغال در فضای مجازی از مصوبات این جلسه بود.

انتهای پیام/

خروج از نسخه موبایل