پردیس با ۲۵۰ هزار جمعیت یک تخت بیمارستانی ندارد

شهرستان پردیس استان تهران با افزون بر ۲۵۰ هزار نفر جمعیت از اردیبهشت امسال حتی یک تخت بیمارستانی هم ندارد.

به گزارش صبح پردیس،   بیمارستان خصوصی شفا پنج سال پیش در پردیس راه‌اندازی شده بود که از ابتدای اردیبهشت امسال تعطیل و مشکلات درمانی مردم این شهرستانبیش از پیش شده است.

مسئولان پردیس می گویند اوضاع سرانه بهداشت و درمان این شهرستان مناسب نیست و هرچه تلاش کرده‌اند که مسئولان بیمارستان خصوصی را به راه اندازیمجدد یا فروش به خیرین راضی کنند، موافقت نمی‌کنند.

پیشنهاد دولتی یا نیمه دولتی شدن این بیمارستان هم از سوی برخی مسئولان پردیس اعلام شده که می گویند با وجود موافقت اولیه، اقدام دیگری نشده و وضعیت و آینده ساخت و تکمیل بیمارستان خیر ساز و دولتی این شهرستان هم درهاله‌ای از ابهام قرار دارد.

ساکنان شهرهای پردیس، بومهن، بخش جاجرود و روستاهای این شهرستان در حال حاضر امور درمانی اضطراری خود را در درمانگاه‌هایی با امکانات محدود و هزینه بالا رفع و رجوع می‌کنند.

در مجموع چهار درمانگاه و ۲ داروخانه شبانه‌روزی در شهرهای بومهن و پردیس فعالیت دارند و بنا به گفته برخی ساکنان شهر بومهن نیز از درمانگاه‌های این شهر که نام شبانه‌روزی را با خود یدک می‌کشند چندان رضایتی چه در شب و چه در روز ندارند؛ شهروندان مدعی هستند که این درمانگاه‌ها اکثر موارد شب‌ها تعطیل هستند و مراجعه به مطب پزشکان با هزینه‌های بالا برای قشر ضعیف این شهرستان تنها راه چاره برای رفع مشکلات درمانی مردم است.

کاهش تعداد مراجعات بیماران به بیمارستان خصوصی شفا با توجه به تعرفه‌هایدرمانی آن، تأخیر در پرداخت حق بیمه‌های متعهد به بیمارستان و بدحسابی برخی بیماران بستری از جمله دلایل تعطیلی این بیمارستان اعلام می‌کنند.

از سوی دیگر ساخت بیمارستان خیر ساز الغدیر در شهر بومهن با پیشرفت اجرایی بیش از ۹۰ درصد پس از چهار سال همچنان بلاتکلیف رها شده است.

قول راه‌اندازی این بیمارستان در زمان فعالیت هاشمی وزیر پیشین بهداشت داده شد اما تاکنون هیچ اتفاقی درباره آن نیفتاده است و مردم شهرستان پردیس که جمعیت فعلی آن تقریباً به نصف افق ۶۰۰ هزار نفری رسیده است برای امور بیمارستانی و درمانی خود در بیمارستان‌های دولتی و خصوصی دماوند و تهران سرگردان هستند.

پس از تکمیل فازهای مسکن مهر پردیس، افق جمعیتی افزون بر ۶۰۰ هزارنفری برای این شهرستان پیش بینی شده که کانون مهم جمعیتی در کنار پایتخت به شمار خواهد رفت.

برنامه دولت چیست؟

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران که چندی پیش برای افتتاح یکبیمارستان به شهر دماوند آمده بود در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بر اساس مذاکرات انجام شده با وزیر بهداشت مقرر شد جلسه‌ای برای بررسی نیازمندی‌های بخش بهداشت و درمان شرق استان تهران مانند پردیس و بومهن داشته باشیم.

عبدالعظیم رضایی فرماندار شهرستان پردیس نیز از زمان حضور خود در شهرستانبا بیان اینکه پیگیر رفع مشکلات درمانی شهرستان و راه اندازی بیمارستان الغدیر بوده، گفته پس از تعطیلی بیمارستان شفا جلسات متعددی برای رفع و حل مشکل بامسئولان استانی و شهرستانی برگزار کرده است.

نمی‌توانیم شفا را ملزم به بازگشایی کنیم

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پردیس در گفت و گو با خبرنگار صبح پردیس با اشاره به اقدامات انجام شده در این زمینه اظهار داشت: با توجه به خصوصیبودن بیمارستان شفا ما نمی‌توانیم الزام و اجباری برای بازگشایی این بیمارستان خصوصی داشته باشیم با این حال جلسات متعددی برای رفع مشکل با مسئولان و سهامداران بیمارستان برگزار کرده‌ایم و چند سرمایه‌گذار که قصد خرید و راه‌اندازی مجدد بیمارستان را داشتند به هیئت مدیره بیمارستان معرفی کردیم اما به نتیجه نرسیدیم.

سعید آسیایی با بیان اختلاف میان ۹۰ نفر از شرکا و سهامداران بیمارستان شفا عنوان کرد: راه اندازی مجدد بیمارستان شفا در این شرایط از افتتاح بیمارستان خیریه الغدیر بومهن سخت‌تر است.

رییس شورای اسلامی شهرستان پردیس نیز در این خصوص اظهار داشتبهمنظور رفع مشکلات درمانی مردم شهرستان پردیس و بازگشایی بیمارستان شفا خیری که قصد خرید و راه اندازی مجدد بیمارستان داشت را به هیئت مدیره بیمارستان معرفی کردیم اما نپذیرفتند.

محمد قانبیلی گفت: در حال حاضر شهرستان پردیس با این جمعیت یک تختبیمارستانی ندارد و سرانه بهداشت و درمان این شهرستان به‌شدت پایین است.

شفا را دولتی کنند

وی افزود: در این منطقه بیمارستان دولتی وجود ندارد و مردم هم توان پرداختهزینه‌های درمان بیمارستان خصوصی را ندارند؛ پیشنهاد دولتی و نیمه دولتیشدن بیمارستان شفا را به مسئولان دادیم که با کلیات موافقت شده اما هنوز از اجرای طرح خبری نیست.

رییس شورای اسلامی شهرستان پردیس ادامه داد: یک سال از وعده وزیر سابق بهداشت برای راه اندازی بخش اورژانس بیمارستان خیریه الغدیر می‌گذرد؛ از بودجه مصوب مبلغی به صورت قطره چکانی تخصیص داده شده اما به دلیل کوتاهی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و سایر دستگاه‌های مرتبط هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده است.

خبرنگار ایرنا برای برای دریافت اطلاعات بیشتر و تکمیلی در این زمینه به سراغ محمود قاسم پور رییس بیمارستان شفا نیز رفت که وی از مصاحبه امتناع و اعلام کرد که تمایلی به مصاحبه خبری در این زمینه ندارد.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا