رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس گفت: با همکاری پارک فناوری پردیس این واحد آموزشی میزبان دومین همایش هوش مصنوعی و اینترنت اشیا است.
به گزارش صبح پردیس و به نقل از خبرگزاری فارس از پردیس، حسین اصغری شیوایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس صبح امروز طی نشستی خبری که در سالن جلسات این دانشگاه آزاد برگزار شد در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیتهای این دانشگاه درحوزه علم و فناوری، اظهار کرد: این همایش با حضور انجمنهای علمی، دانشگاههای مختلف کشور و اساتید در محل پارک فناوری پردیس و طی روزهای ۹ و ۱۰ اردیبهشت در قالب سند تحول و تعالی دانشگاه برگزار خواهد شد.
وی گفت: دانشگاه آزاد اسلامی با بهرهگیری از سیستم یکپارچه و هوش مصنوعی با سامانههای آموزشیار دانشجویان انتخاب واحد میکنند و دروس ارائه شده را برای ترمهای تحصیلی انتخاب میکنند و بخش پژوهشیار در اختیار اساتید است و در سامانههای یاد شده در حال خدماترسانی به بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار دانشجو است و بهصورت یکپارچه و با کمترین مشکل در حال انجام است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: این واحد آموزشی پیشرو در حوزه تدریس دروس در حوزه هوش مصنوعی، رباتیک، پهپاد، برنامهنویسی در بین دانشگاههای آزاد استان تهران و سراسر کشور محسوب میشود و همجواری ابن دانشگاه با منطقه بینالمللی نوآوری پارک فناوری پردیس فرصت کمنظیری را در اختیار دانشجویان و اساتید این دانشگاه قرار داده است.
اصغری شیوایی ادامه داد: رویداد هوش مصنوعی و اینترنت اشیا طی دو روز ۹ و ۱۰ اردیبهشت با حضور تعداد قابلتوجهی از شرکتهای فناور فعال در حوزههای نرم افزای و هوش مصنوعی برگزار خواهد شد و برای برگزاری این رویداد بهصورت بینالمللی در سال سوم برنامهریزی شده است.
وی با اشاره بهضرورت اشتغالزایی برای دانشجویان در حوزه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا، ابراز کرد: ایجاد کسبوکار برای دانشجویان در پی برگزاری رویدادهای فناورانه یکی از مهمترین مباحث است و دانشگاه آزاد اسلامی پردیس با نگاهی اکوسیستمی به مجموعه نگاهی توأمان به مقوله آموزش و اشتغالزایی برای دانشجویان دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس تصریح کرد: در مدارس سماء آموزش از دوره مهدکودک و پیشدبستانی، مدرسه و دبیرستان در قالب طرح (تاک) اجرا میشود و فارغالتحصیلان دوران تحصیلی یاد شده در دانشگاه آزاد ادامه تحصیل میدهند.
اصغری شیوایی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی پردیس برای اشتغال دانشجویان با ایجاد فضای کار اشتراکی در ساختمان خوارزمی و ایجاد فضای کاری در ساختمان شیخ بهایی و ایجاد سرفصلهای سرای نوآوری و مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برنامهریزی شده است.
وی با اشاره به تعامل خوب مسوولان شهرستان پردیس با دانشگاه آزاد اسلامی تاکید کرد: در شهر پردیس با محوریت علم و فناوری هماهنگی و همکاری ویژه و مناسبی با رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان، حجت الاسلام سید حسین حسینی امام جمعه، عنایتالله علیپور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان، مسوولان شرکت عمران و سایر مسوولان داریم و برگزاری همایش امامت و مهدویت نمونه بارز همکاری و تعامل با این شهرستان بود و شهر جدید پردیس نیز به دلیل همجواری با پارک فناوری پردیس منتسب به شهر علم و فناوری است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس با بیان اینکه دادههای یکپارچه اولین الزام استفاده از هوش مصنوعی است، اذعان کرد: استفاده از هوش مصنوعی لایههای مختلفی دارد و از چند سال گذشته بسترسازی را برای استفاده از هوش مصنوعی اجرا کردیم و در حال حاضر چند دانشجو مشغول تحصیل در رشته هوش مصنوعی هستند و باتوجهبه این بسترسازی در تمامی واحدهای دانشگاه آزاد کشور در عرض چند ثانیه میتوانید برای مدرک دانشگاه استعلام بگیرید.
اصغری شیوایی افزود: سامانه حامی طرح دیگری در حوزه بهرهبرداری از هوش مصنوعی است که در این سیستم دانشجویان تقاضای خود را با ایمیل ارسال میکنند، یکلایه مصنوعی که ایجاد شده و درحالتوسعه است که در قالب یک پلتفرم کامل با کاربری آسان برای دانشجویان در حوزههای انتخاب واحد، کارآموزی، برداشتن پروژه، همکاری با شرکتهای فناور در مراحل پایانی کار است.
وی با اشاره به رویداد عصر امید هوش مصنوعی، تاکید کرد: در همایش ملی هوش مصنوعی و اینترنت اشیا رویدادهای جانبی زیادی داریم که یکی از آنها عصر امید هوش مصنوعی است و باتوجهبه دربرگیری هوش مصنوعی در رشتههای علومانسانی، علومتجربی و فنی مهندسی، یکی از کارهای مهم دانشگاه برای امیدبخشی در بین دانشجویان و سایر اقشار ایجاد بخش جنبی عصر امید هوش مصنوعی است.
اصغری شیوایی ادامه داد: امیدبخشی هدف اصلی در بخش جنبی عصر امید هوش مصنوعی است، دانشجویان و دانشآموزان با دیدن دستاوردهای خود در نمایشگاه هوش مصنوعی بیشازپیش به آینده کاری و تحصیلی خود امیدوار خواهند شد.رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس اضافه کرد: این واحد آموزشی باتوجهبه همجواری با پارک فناوری و همراهی قابلتقدیر مسئولان شهرستان پردیس و جمعیت جوان و فعال شهرستان آیندهای روشن در حوزه علم و فناوری را پیشرو دارد و برگزاری دومین همایش ملی هوش مصنوعی نقطه عطفی برای توسعه و پیشرفت این واحد آموزشی در آیندهای نزدیک است.
اصغری شیوایی تصریح کرد: تعامل و همکاری انجمنهای علمی، فرهنگی از دو حوزه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان بستر مناسبی برای فعالیت دانشجویان است و معاونت فرهنگی و دانشجویی ما که بستر خوبی را در فضاهای اشتراکی پارک فراهم کرده و دانشجویان همکاری خوبی در برنامههای مختلف دانشگاهی با ما دارند.
وی با اشاره ضرورت توسعه زیرساختها، خبر داد: در وهله اول باید زیرساختها را توسعه بدهیم، نسبت به کشورهای پیشرفته عقب هستیم اما در بین کشورهای منطقه وضعیت خوبی داریم و با حرکت در راستای شعار سال میتوانیم گامهای مؤثر در حوزه تولید با بهرهگیری از هوش مصنوعی و فناوری داشته باشیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی پردیس ضمن تقدیر از رسانههای فعال شهرستان، عنوان کرد: خبرنگاران در تولید محتوا در حوزههای مختلف بهویژه هوش مصنوعی نقش مهمی را بر عهده دارند و خروجی هوش مصنوعی بر اساس دادههایی است که به آن وارد میشود و در این راستا به حوزه خبر و اطلاعرسانی توجه ویژهای خواهیم داشت و بهروز رسانی اخبار و اطلاعرسانی اصحاب رسانه در این راستا قابلتقدیر است.
ارسال ۲۵ مقاله به دبیرخانه هوش مصنوعی
استاد دانشگاه با ارتباط نواحی صنعتی شهرستان با فناوری، ابراز کرد: کار، شغل و صنعت در بزرگترین رویداد نوآوری کشور اینوتکس موردتوجه بازدیدکنندگان در نمایشگاه سال گذشته با بیش از یکصد هزار بازدید قرار گرفت و حضور صنعت و دانشگاهیان در فضای نوآوری و فناوری نمایشگاه هوش مصنوعی و اینترنت اشیا نقش مهمی را در حوزه ارتباط صنعت با فناوری ایفا میکند. چراغ پور افزود: اتصال زنجیره صنعت، دانشگاه و پارک فناوری و شرکتهای فناور و حضور معاونت علمی، تیمهای آرندی در حوزههای فناوری و نو آوری برای حل مسائل مهم و کلیدی منطقه و در گامی فراتر ملی راهگشا خواهد بود.
دبیر اجرایی کنفرانس هوش مصنوعی عنوان کرد: در دومین کنفرانس هوش مصنوعی استقبال خوبی از سوی شرکتکنندگان در بخش مقاله داشتیم و تا امروز ۲۵ مقاله به دبیرخانه ارسال شده که از نظر علمی در سطح خوبی قرار دارند که نشان میدهد این کنفرانس توانسته خود را به سیستم آکادمیک دانشگاه معرفی کند.
پریسا رحمانی اذعان کرد: زمان برگزاری کنفرانس نهم و دهم اردیبهشت در محل نمایشگاهی اینوتکس در سالن فنبازار در حوزه صنعت و معدن، سلامت و مالی و بانکی برگزار میشود پنلهای خیلی خوبی ما تو این برنامه داریم و کارگاههای خوبی را تدارک دیدیم که برای صنعت و دانشگاه مفید است.