اولین جلسه کارگروه ویژه مسکن در پردیس برگزار شد؛

نهضت ملی مسکن در برنامه‌های شرکت عمران شهر پردیس

به دستور سرپرست شرکت عمران، می‌بایست حداکثر تا یک ماه آینده نقشه‌های آماده‌سازی، برنامه‌ عملیات اجرایی و نظارت بر عملیات اجرایی برای پروژه‌های جدید جمع‌بندی شود.

به گزارش پایگاه خبری صبح پردیس، تولید مسکن برای اقشار ضعیف و متوسط جامعه که هنوز از تسهیلات دولت استفاده نکرده‌اند، یکی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت دوازدهم است که این روزها هماهنگی‌ها و برنامه‌ریزی‌های این طرح بزرگ به طور همه جانبه در بخش‌های مختلف وزارت راه و شهرسازی و همچنین سایر ارکان دولت در حال اجراست.

طرح نهضت ملی مسکن به عنوان برنامه اصلی دولت برای خانه‌دار کردن مردم می‌باشد که در شهر پردیس نیز از این قاعده مستثنا نیست.

مرحله اول طرح نهضت ملی در پردیس هم اکنون در حد فاصل فازهای 5 و 9 در حال اجراست و بخش دوم نیز شامل پروژه‌های جدیدی است که به زودی و پس از اخذ تاییده‌های لازم، کلنگ ساخت آن در اراضی فاز 12، شهرک فردوس و اراضی الحاقی به زمین زده خواهد شد.

در همین خصوص و پیرو دستور معاون وزیر و مدیرعامل شرکت عمران شهرهای جدید نخستین جلسه کارگروه ویژه مسکن شهر پردیس برگزار شد.

پیرفرشی ضمن تاکید بر بازبینی طرح اولیه فاز 12، در راستای طرح‌های آماده‌سازی آن، اعلام کرد که به زودی فراخوان انتخاب پیمانکار برای این پروژه‌ها برگزار خواهد شد.

به گفته سرپرست شرکت عمران، اراضی فاز 12 در کنار شهرک فردوس و همچنین اراضی حدفاصل فازهای 5 و 9 بخش اصلی پروژه‌های طرح نهضت ملی پردیس خواهد بود و در کنار آن برخی از اراضی الحاقی در محدوده شهر که قابلیت داشته باشند نیز در این طرح قرار می‌گیرند.

تعاونی‌های مسکنی که در گذشته با دریافت زمین، پروژه‌های مسکونی را آغاز نموده‌اند نیز در این طرح قرار دارند.

با دستور سرپرست شرکت عمران، می‌بایست حداکثر ظرف یک ماه آینده نقشه‌های آماده‌سازی، برنامه‌ عملیات اجرایی و نظارت بر اجرای آن برای پروژه‌های جدید جمع‌بندی و گزارش شود. برای مرحله اول نیز حداکثر تا یک هفته آینده جلسه‌ای با حضور واحد فنی و اجرایی شرکت عمران، نمایندگان انبوه‌سازان و مشاورین برگزار خواهد شد و متناسب با نیازهای روز، بازبینی‌هایی صورت خواهد گرفت تا بتوان از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده نمود.

با تاکید پیرفرشی، مهم‌ترین ماموریت شرکت عمران پایان موضوع مسکن مهر در سال جاری است که در این راستا قرارگاه جهادی تکمیل پروژه‌ها و رفع نقص تشکیل شده و در سه بخش کمیته اسنادی، کمیته فنی، اجرایی و روبنایی و کمیته اسناد بالادستی و تامین منابع آغاز به کار کرده و موضوعات به طور ویژه در حال پیگیری است.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا