مطالبات پردیسی‌ها از رئیس‌جمهور پیش‌از سفر به شهرستان

در پی سفر قریب‌الوقوع رئیس‌جمهور اندیشکده پیشرفت و اقدام شهرستان پردیس طی مکاتبه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور، مهم‌ترین مسائل شهرستان را با ارائه برخی راهکارها خاطرنشان کرد.

به گزارش صبح پردیس به نقل از خبرگزاری فارس از پردیس اندیشکده پیشرفت و اقدام شهرستان پردیس در این نامه آورده است؛ محضر دکتر پزشکیان رئیس‌جمهور ایران اسلامیبا سلام و احترام باتوجه‌به سفر قریب‌الوقوع جنابعالی به شهرستان پردیس، مهم‌ترین مسائل شهرستان به شرح ذیل ارائه می‌گردد.امید است با عنایت ویژه جنابعالی،مسائل مشروحه در دستور کار قرار گرفته و اقدامات لازم جهت تحقق آنها صورت پذیرد. 

۱- تکمیل عاجل واحدهای باقیمانده مسکن مهر و رفع نواقص موجود در پروژه‌های تحویلی با تزریق منابع

مالی باتوجه‌به مشکلات موجود در واحدهای تحویلی، از جمله عدم تکمیل برخی واحدها، نواقص فنی آسانسورها و عدم واگذاری انشعابات،ضروری است این موارد به‌سرعت تکمیل و نواقص آن‌ها برطرف گردد تا مالکان امکان سکونت برایشان فراهم شود.

۲- تسریع در تکمیل پروژه‌های عمرانی متناسب با افق بارگذاری جمعیتپردیس با رشد سریع جمعیت مواجه است و نیازمند توسعه زیرساخت‌های ضروری از جمله مدارس، مساجد، مراکز فرهنگی و هنری، مراکز ورزشی، فضای سبز، مراکز درمانی و سایر امکانات عمومی است.ساخت یک مدرسه کار‌ و دانش در شهر بومهن، تکمیل سریع دانشگاه پیام‌نور و احداث یک مدرسه نمونه دولتی و ۲ سوله ورزشی از مهم‌ترین مطالبات در این ‌حوزه است.

۳- توجه ویژه به حوزه حمل‌ونقل عمومیباتوجه‌به افزایش ترافیک و نیاز به جابه‌جایی سریع و ایمن شهروندان، توسعه و بهبود سامانه حمل‌ونقل عمومی از اهمیت بالایی برخوردار است. این اقدام علاوه بر کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا باعث کاهش تصادفات جاده‌ای نیز خواهد کرد. تدبیر جهت تأمین منابع مالی پروژه بسیار مهم و حیاتی مترو شمال شرق استان تهران، نشان از آینده‌پژوهی دولت چهاردهم خواهد داشت.

۴توجه ویژه به بافت‌های فرسوده عمومی و مسکونی در شهر بومهن بافت‌های فرسوده در شهر بومهن نیازمند بازسازی و نوسازی هستند.به‌ویژه بازسازی چندین مدرسه و سکونتگاه پر خطر همچون شهرک امام رضا علیه‌السلام بسیار حائز اهمیت است.

۵- احداث پایگاه مدیریت بحران باتوجه‌به هم‌جواری شهرستان پردیس با دماوند و تهران و احتمال وقوع حوادث طبیعی مانند زلزله، سیل و حوادث جاده‌ای، ایجاد پایگاه مدیریت بحران بسیار ضروری است. این پایگاه بایستی به‌عنوان معین پایتخت و شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه مجهز به امکانات لازم برای مقابله با بحران‌های احتمالی باشد.

 ۶- احداث سایت اداری برای استقرار ادارات شهرستان پردیسادارات این شهرستان عموماً اجاره‌ای و در فضاهای نامناسب هستند، دستور پیگیری برای احداث سایت اداری که مطالعات آن به پایان رسیده و منابع مالی آن موجود و اسناد آن در فرمانداری و شرکت عمران پردیس است، راهگشا خواهد بود.

۷- برنامه‌ریزی جهت ایجاد مسیر سوم مواصلاتی تهران به پردیس باتوجه‌به افزایش ترافیک در مسیر تهران-پردیس، ایجاد مسیر سوم مواصلاتی به کاهش ترافیک و تسهیل تردد شهروندان و همچنین مدیریت صحیح بحران‌های احتمالی کمک خواهد کرد. این پروژه باید در اولویت برنامه‌های عمرانی قرار گیرد.

۸- ساخت بیمارستانباتوجه‌به سرانه بسیار ناچیز تخت بیمارستانی پیشنهادات ذیل ارائه می‌شود:الف) رفع مشکلات مرتبط با نیروهای متخصص و تجهیزات بیمارستان الغدیرب) ساخت یک بیمارستان دولتی جدید ج) ساخت بیمارستان یا درمانگاه تخصصی ویژه نیروهای مسلح با عنایت به سکونت بیش از ۲۰ هزار نفر از کارکنان و بازنشستگان نیروهای مسلح در پردیسد) ساخت بیمارستان توسط تأمین اجتماعی باتوجه‌به پوشش بیمه‌ای بیش از ۳۰۰ هزار نفر از کارگران مناطق صنعتی و خانواده‌های ایشان توسط تأمین اجتماعی

 ۹- واگذاری زمین به خانواده‌های دارای ۳ فرزند و بیشتر مطابق قانون حمایت از خانواده و جمعیتمتأسفانه طی سنوات گذشته علی‌رغم وجود زمین در شهرستان پردیس، طی یک ابلاغیه غیرقانونی تحویل زمین به خانواده‌های دارای شرایط قانونی اینجا صورت نگرفته و اجرای این قانون کماکان متوقف مانده و خانواده‌های دارای شرایط امکان استفاده از تسهیلات این قانون به‌ویژه موضوع اعطای زمین بلاتکلیف مانده‌اند.

۱۰احداث تقاطع غیرهم‌سطحالف) ساخت تقاطع غیرهم‌سطح در جاجرود جهت ارتباط دو شهر خسرو آباد و سعید آباد و همچنین دسترسی خودروهای عبوری برای تغییر مسیر به سمت تهران یا پردیسب)‌ ساخت تقاطع غیرهم‌سطح جهت ارتباط دانشگاه آزاد، پارک فناوری، جاده قدیم و آزادراه و شهر پردیس به یکدیگر

۱۱- بهره‌مندی از ظرفیت مدیران بومی و ثبات مدیریتاین شهرستان با جمعیتی بالغ بر نیم‌میلیون نفر دارای ظرفیت‌های بالای سرمایه انسانی است.بهره‌مندی از مدیران بومی در کلیه مناصب قطعاً به حل مشکلات ما کمک شایانی می‌نماید.ضمناً تثبیت مدیریتی مسئولین ادارات به میزان احکام صادره، امری بدیهی است که مع‌الاسف عموماً مدت حضور مدیران در ادارات شهرستان به طور متوسط بیشتر از یکسان نیست.

پایان پیام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا