علت ابطال انتخابات شورای شهر پردیس وقوع تخلفات گسترده اعلامشده بود و در حال حاضر این وظایف شورای شهر پردیس بهصورت قائممقامی توسط استاندار محترم تهران اداره میگردد.
به گزارش صبح پردیس؛ فرمانداری شهرستان پردیس در سال 92 با انتشار اطلاعیهای خواستار ابطال انتخابات در شهر پردیس از هیئت نظارت شد.
در بخشی از این اطلاعیه آورده شده بود: ضمن عرض تبریک به مناسبت خلق حماسه سیاسی توسط ملت بزرگ ایران اسلامی بهویژه شهروندان محترم شهرستان پردیس، به استحضار عموم شهروندان محترم شهرهای پردیس میرساند انتشار آگهی اسامی (فرم شماره 31) و درج آرای کاندیداهای مذکور صرفاً بهمنظور اطلاعرسانی شمارش آرای مربوط به نامزدها بوده و نه تنها بهمنزله تائید انتخابات نمیباشد؛ بلکه هیئت محترم اجرایی شهرستان و این فرمانداری به دلیل وقوع تخلفات گسترده، از هیئت محترم نظارت درخواست ابطال انتخابات این دو شهر را دارد. همچنین علاوه بر این موضوع در برخورد با آن دسته از نامزدهایی که با عدم پایبندی به قانون، در جهت وارد نمودن خدشه بر این حماسه عظیم تلاش نمودهاند پیگرد قانونی لازم از سوی فرمانداری و مراجع قضایی به عمل خواهد آمد.
همچنین حسین طلا رییس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان تهران در تیرماه 92 درباره صحت انتخابات شهر پردیس گفت: صحت انتخابات شهر پردیس در شهرستان پردیس به دلیل تأیید نشدن هیئت اجرایی و هیئت نظارت شهرستان و گزارشهای متعدد بازرسیها و دستگاههای مربوطه امنیتی، موردتردید قرار گرفت که برای بررسیهای بیشتر به هیئت مرکزی ارجاع شد. درنهایت پسازآن در مردادماه همان سال حسین طلا رییس هیئت عالی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا در استان تهران با بیان اینکه پرونده انتخابات شورای اسلامی استان تهران بسته شد، گفت «از مجموع 41 شهر استان تهران انتخابات شوراها در 40 شهر تأیید شده است و تنها انتخابات شهر پردیس از شهرستان پردیس باطل شد». با برگزار نشدن انتخابات میاندورهای برای شورای شهر پردیس، شهر پردیس بدون شورا ماند و بهصورت قائممقامی توسط استاندار تهران سید حسین هاشمی اداره میگردد.
لازم به ذکر است؛ در انتخابات دوره قبل شهرستان پردیس، علاوه بر انحلال شورای شهر پردیس، انتخابات شورای روستای کرشت نیز ابطال و شورای روستای کرشت، منحل شده بود.
انتهای پیام/