انتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری با توجه به مقتضیات زمان و مهم ترین موتور محرکه حل معضلات اقتصادی و فرهنگی است.
به گزارش پایگاه خبری صبح پردیس، حجت الاسلام سیدحسین حسینی امام جمعه پردیس در اولین روز ماه مبارک رمضان و در چهارمین روز عید نوروز در خطبههای عبادی و سیاسی نماز جمعه این هفته این شهرستان که در مسجد الغدیر فاز۴ پردیس و با حضور پرشور نمازگزاران بزگرار شد، ضمن دعوت نمازگزاران به تقوای الهی و تبریک تقارن آغاز بهار طبیعت و بهار فطرت در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: امروز اولین خطبه نمازجمعه در سال ۱۴۰۲ و اولین جمعه ماه مبارک رمضان، که با بهار طبیعت و بهار فطرت همزمان شده که این تداخل، بهار موعود را در پائیز آخر الزمان را تداعی میکند.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۲، گفت: این شعار یک جنبه سلبی دارد یعنی مهار تورم که در حال حاضر مدیریت نقدینگی، کاهش هزینهها و وابستگی بودجه کشور به درآمدهای نفتی، کنترل ترازنامه بانکها و انضباط و شفافیت مالی، از مهمترین عوامل پیشگیری از تورم است.که دولت سیزدهم باید در حل این موضوعات اهتمام جدی به خرج بدهد و یک بُعد ایجابی نیز دارد یعنی رشد تولید که با حمایت از سرمایه گذاری، پرداخت انواع تسهیلات ارزی و معافیتهای منضبط مالیاتی، ارائه امکانات تشویقکننده و ارائه زمین و انرژی ارزان، خریدهای اجباری بخش خصوصی و دولتی از تولیدات داخلی و وضع تعرفههای وارداتی از مهمترین عوامل رشد تولید است که دولت سیزدهم باید در این زمینه قدم های بلند و محکمی بردارد.
وی تاکید کرد؛تحقق شعارهای سال نیازمند جهاد تبیین و عمل جهادی است وانتخاب شعار سال توسط مقام معظم رهبری با توجه به مقتضیات زمانی و مشورت گرفتن از اهل فن صورت میگیرد و مهم ترین موتورهای محرکه برای حل معضلات اقتصادی و فرهنگی است.
حجت الاسلام والمسلمین حسینی یادآور شد یکی از موانع عدم تحقق مقبول و مطلوب شعار سال، عدم فهم دقیق از چیستی و چرایی نامگذاری سالها به شعارها است و این نیازمند جهاد تبیین است. جهاد تبیین برای فهم عمیق شعارهای سال، وظیفه اصلی اهالی تبلیغ و رسانه است.
وی افزود: رهبر حکیم انقلاب با شعارهای سالانه خود بنیان های تمدن سازی و پایداری اقتصادی و اجتماعی یک جامعه مطلوب را نشان داده اند. لذا وظیفه همه مردم خصوصاً؛ دانشگاهیان، حوزویان، سیاستگذاران و… است که به تبیین این عناصر تمدنساز توجه ویژه کنند.
خطیب نماز جمعه شهرستان پردیس تصریح کرد: یکی از الزامات تحقق آن نیز ایجاد سازوکارها یا نهادهای چابک برای توسعهی مشارکتی است که باید با مطالبهی احیا و ایجاد سازمانهای مشارکتی مردمی با محوریت نیروهای انقلابی و بسیجی برای حل معضلات نظام و کار تخصصی و نشر تجربههای آنها و به صحنه آمدن دولت و نهادهای انقلابی تحقق پیدا کند.
وی گفت: البته مقام معظم رهبری علاوه بر اعلام شعار سال، با مردم از طریق رسانه ملی صحبت میکنند و با کارگزاران نظام ملاقات کرده و مسائل و مشکلات و راههای برون رفت از مسائل را تبیین میکنند. و در دیدار با کارگران، آنها را ستون اصلی خیمه تولید میخوانند. و در دیدارهایی با دولتمردان و تولیدکنندگان، موانع و کاستی ها را گوشزد میکنند.
حجت الاسلام حسینی افزود: مطالبه رهبر عزیزمان ، هرمسجد یک پایگاه قرانی بشود که یکی از کارهای خیلی خوب، رواج تلاوت و استماع قرآن در همهی مساجد است. اگر بتوانیم، هر مسجدی را یک پایگاه قرآن قرار بدهیم؛ یعنی از یک قاری، دو قاری دعوت کنند قبل از نماز بیایندو هر روز این کار را بکنند یا لااقل هفتهای یک بار یک قاری، یک تلاوتگر قرآن بیاید در مسجد و بنشیند و قرآن بخواند، مردم گوش کنند؛و در کنار او تفسیر و ترجمهی تفسیریِ کوتاه و مختصری را هم برای فهم مردم بیان کنند. به نظر من اینها خوب است.
انتهای پیام/