افزایش وقوع سیلاب در پردیس بخاطر تخریب محیط‌زیست

رئیس جمعیت هلال‌احمر پردیس گفت: امروز در شهرستان پردیس یک هزار و ۷۰۰ داوطلب داریم اما باتوجه‌به وجود گسل مشاء در این منطقه با کوچک‌ترین حادثه با خسارات فراوانی روبرو خواهیم شد و به دلیل تخریب‌هایی که در طبیعت انجام داده‌ایم اخیراً با سیلاب‌های بسیاری روبرو شده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس از پردیس بعدازظهر امروز و در روز میلاد باسعادت حضرت زینب(س) و روز پرستار جشنواره غذاهای بومی و محلی به میزبانی جمعیت هلال‌احمر و شهرداری پردیس در محل پارک پردیسان برپا شد.

بنابراین گزارش در این جشنواره اعضای داوطلب و جوان جمعیت هلال‌احمر پردیس، بومهن و جاجرود با تهیه انواع غذاهای بومی و محلی مانند چکدرمه(غذای سنتی ترکمن‌صحرا)، قیمه، دلمه، آبگوشت، کشک‌بادمجان، نان‌های محلی، حلوا، انواع کیک و آش در این جشنواره حاضر شده بودند.

در پایان این جشنواره غذاها توسط داوران آزمودن و ۴ شرکت‌کننده به‌عنوان برترین‌ها معرفی و لوح و هدایایی به آنها اهدا شد.

علی کاظم‌زاده رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان پردیس در این مراسم اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۷۰۰ داوطلب خانم و آقا که از این تعداد ۵۰۰ نفر از آنها فعال هستند و ۹۰ نفر درجه‌بندی شدند و جزو کسانی هستند که به‌صورت ۲۴ ساعته خدمات می‌دهند و در کشیک اداری و پایگاهی که در محل عوارضی آزادراه تهران_پردیس مستقر و حضور فعال دارند.

وی گفت: هلال‌احمر سازمانی مردمی و عام‌المنفعه‌ای است که پشتوانه آن مردم بوده و در تمام ادوار در راستای اهداف عالیه، بشردوستانه و تسکین آلام بشریت فعالیت می‌کند.

رئیس جمعیت هلال‌احمر پردیس ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا ابراز کرد: از تمام داوطلبانی که برای برگزاری این جشنواره تلاش کردند به‌خصوص از زحمات محمد سرخبال مسئول امور جوانان جمعیت هلال‌احمر شهرستان پردیس تقدیر می‌کنیم.

کاظم‌زاده با بیان اینکه جمعیت هلال‌احمر جمهوری اسلامی باتوجه‌به خدماتی که ارائه می‌کند، جزو ۵ کشور برتر در حوزه فعالیت‌های بشردوستانه است عنوان کرد: هلال‌احمر در راستای اهداف خود در تمام ادوار تلاش کرده تا در خط مقدم بحران‌های بین‌المللی و داخلی حضور فعال داشته باشد.

وی ادامه داد: کشور ما جزو ۱۰ کشور اول در میان کشورهای بلاخیز و حادثه‌خیز است و به همان نسبت توانسته جزو کشورهای برتر در امدادرسانی بین‌المللی و داخلی باشد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر پردیس اضافه کرد: جمعیت هلال‌احمر امروز در سطح دنیا بسیار مطرح و در جزو سازمان‌های پیش‌گام است اما در شهرستان پردیس هلال‌احمر تاکنون به جایگاه واقعی خود نرسیده و باید بیشتر تلاش کنیم تا در زمان بروز حوادث بتوانیم پاسخگویی بهتری به درخواست‌های شهروندان داشته باشیم.

کاظم‌زاده با بیان اینکه زلزله شهر بم در پنجم دی‌ماه سال ۱۳۸۳ به وقوع پیوسته و طی ۱۲ ثانیه باعث کشته‌شدن ۳۵ هزار نفر از هم‌وطنانمان شد، اذعان کرد: تنها راه مقابله با حوادث طبیعی آمادگی داشتن است و در این راستا نیز آماده نبودن ما در برابر حوادث طبیعی غیرطبیعی خواهد بود.

وی تصریح کرد: جاری‌شدن سیل به دلیل افزایش بارندگی نیست بلکه به دلیل تخریب‌هایی است که ما در طبیعت انجام داده‌ایم و نتوانسته‌ایم محیط‌زیست خود را حفظ کنیم.

رئیس جمعیت هلال‌احمر شهرستان پردیس با بیان اینکه طی سال‌های اخیر بارندگی‌ها منجر به وقوع سیلاب‌هایی شده‌اند، تأکید کرد: گون‌ها ۱۵ لیتر آب را در خود حفظ می‌کنند و زمانی که پوشش گیاهی در کوه‌ها را از بین ببریم با جاری‌شدن سیلاب مواجه می‌شویم.

کاظم‌زاده ادامه داد: شهرستان پردیس بر روی گسل مشاء قرار دارد و با بروز حادثه احتمال آسیب‌دیدن شهرستان و بروز خسارات فراوان پیش‌بینی می‌شود اما با توجه به موارد یاد شده تنها می‌توانیم با آموزش‌دادن شهروندان با حوادث مقابله کنیم و خسارت کمتری را در زمان وقوع حوادث شاهد باشیم.

 

پایان پیام

خروج از نسخه موبایل