رییس شورای اسلامی شهر پردیس:

پردیس نیازمند ایجاد درآمدهای پایدار شهری است

پردیس- رییس شورای شهر پردیس بر لزوم ایجاد درآمدهای پایدار در این شهرتأکید کرد و اظهار داشت: فاز هفت شهر پردیس شامل نواحی کارگاهی خرمدشت و سیاهسنگ ظرفیت‌های مناسبی برای درآمدزایی دارند.

به گزارش صبح پردیس،  حسن لاله در خصوص لزوم ایجاد و کسب درآمدهای پایدار شهری اظهار داشت: فاز هفت شهر پردیس شامل نواحی کارگاهی خرمدشت وسیاهسنگ از درآمدهای بالقوه پایدار شهری است زیرا ارزش افزوده مناسبی برای ساکنین شهر ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه در زمینه درآمدهای شهری نباید صرفاً متکی به ساخت و سازباشیم، خاطرنشان کرد: با توجه به داشته‌های گردشگری، علمی و صنعتی شهر و شهرستان پردیس باید در خصوص جذب سرمایه گذاران در راستای کسب درآمدهای پایدار شهری تلاشی مضاعف داشت.

رئیس شورای اسلامی شهر پردیس با اشاره به برخی شاخص‌های بالقوه این شهر وزمینه ساز برای توسعه درآمدهای پایدار افزود: نزدیکی به پایتخت، وجود مسیرهای دسترسی سریع و بدون ترافیک تا تهران، طبیعت بکر و زیبا، فعالیت بیش از چهارهزار واحد صنعتی و صنفی، وجود پارک علم و فناوری و دانشکده علوم شناختی و … همگی می‌توانند به توسعه درآمدهای پایدار شهری کمکی شایان قلمداد شود.

این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: خوشبختانه مقدماتی شامل اختصاص برخی اراضی به بخش خصوصی برای توسعه صنایع از سوی شورای اسلامی شهر پردیس پیگیری شده است.
اشتغال ۴۵ هزار نفر در مناطق صنعتی شهرستان

به گفته حسن لاله، نواحی کارگاهی یا به تعبیری لکه صنعتی شهر و شهرستان پردیس زمینه اشتغال ۴۵ هزار نفر را فراهم ساخته و این مهم به چرخه تولید و کارآفرینی کمک بسزایی می‌کند.
وی تصریح کرد: مدیریت شهری می‌تواند در سایه تعامل با سازمان‌های مرتبط نسبت به تعریف طرح‌های توسعه محور اقدام کند که علاوه بر عدم منافات با قوانین منابع طبیعی و برخورداری از پیوست‌های محیط زیستی، نگرانی صنعتگران برای توسعه و کارآفرینی بیشتر را برطرف سازد.

به گفته رئیس شورای اسلامی شهر پردیس، شهر به مثابه یک خانواده است و همانند یک خانواده برای تداوم حیات و استحکام بنا نیازمند وجود شریان‌هایاقتصادی است و می‌توانند بخش‌های صنعتی و تجاری را به نان‌آوران این خانواده تشبیه کرد.

ایجاد بازار مبل در پردیس با جذب سرمایه گذار

این مقام مسئول با اشاره به یکی از صنایع شاخص فعال در لکه‌های صنعتی پردیس خاطرنشان کرد: وجود برندهای معروف و کارگاه‌های متعدد صنایع چوب و رشته مرتبط در نواحی کارگاهی پردیس یکی از بهترین پتانسیل‌های منطقه محسوبمی‌شود که در صورت جذب سرمایه گذار، ایجاد و راه اندازی بازار مبل در دستور کار مدیریت شهری قرار دارد.

رییس شورای اسلامی شهر پردیس و رئیس هیئت امنای شورای صنعتی خرمدشت عدم استقلال صنایع را به‌عنوان یکی از مشکلات اساسی این بخش خواند و گفت: طی ۱۲ سال تجربه کاری در زمینه خدمت به قشر زحمتکش کارگر و جامعه ارزندهتولید کننده از جمله جامعه اسلامی کارگری، خانه کارگر و کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و به عنوان پل ارتباطی بین صنعتگران و مسئولین شهرستانی، استانی و کشوری همواره در بحث استقلال صنایع تلاش کردم.

مشکلات صنعتگران منطقه با برخی قوانین قدیمی

وی بیان کرد: در زمینه استقلال صنایع مشکلاتی وجود دارد زیرا یکی از قوانین صنایع، عدم استقرار در شعاع ۱۲۰ کیلومتری پایتخت است که این قانون مشکلاتی را برای صنعتگران ایجاد کرد.

حسن لاله گفت: قانون مذکور برای جمعیت زیر سه میلیون نفر تهران در سال ۴۶وضع شده بود و در حال حاضر جمعیت استان افزایش یافته و قانون یاد شدهنیازمند اصلاح و به روز رسانی است.

این مقام مسئول ادامه داد: همچنین قانون سابق با توجه به اتکای کشور به درآمدهای نفتی و گاها دام‌پروری و کشاورزی وضع شده بود اما بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، رویکرد مثبتی نسبت به صنعت، تولید، استقلال و خودکفایی به وجود آمد که قانون عدم استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری مشکلات فراوانی را برای صاحبان صنایع به عنوان صنایع مزاحم به وجود آورد و پیرو این مهم، صاحبان صنایع توسط مراجع ذیصلاح به‌عنوان صنایع مزاحم از داخل پایتخت به منطقهسیاهسنگ، خرمدشت، کمرد، شهرک کارآفرینان سعید آباد جاجرود، بومهن و …. هدایت شدند.

وی با اشاره به برخی دیگر از مشکلات نواحی کارگاهی شهر و شهرستان پردیس اظهار داشت: از دیگر مشکلات مناطق صنعتی وجود اختلاف نظر در ساماندهی این نواحی است که بعضی از مسئولان معتقدند مناطق مذکور باید به صورتمستقل اداره و از شهرها جدا شود و گروهی از مسئولان بر این باورند کهشهرک‌های صنعتی به دلیل دریافت پایان کار، جواز کسب و پرداخت عوارض وارزش افزوده به شهرداری‌ها باید از سوی مدیریت شهری مشمول دریافت خدمات باشند.

حسن لاله افزود: شهرداری پردیس پس از تشکیل در سال ۱۳۸۲ به امور عمرانی و خدماتی لکه‌های صنعتی ورود پیدا کرد و اقداماتی شامل زیرسازی و آسفالت،جدول‌گذاری، ایجاد فضای سبز و اخیراً احداث مسیر دسترسی از باغکمش بهسیاهسنگ انصافاً عملکرد خوبی داشت و توقع داریم که به صنف و صنعت بیشتر رسیدگی شود.

رئیس شورای اسلامی شهر پردیس افزود: همچنین دو مقوله دیگر شامل امنیت فیزیکی منطقه به دلیل بافت و توپوگرافی آن و بحث آب شرب مشکل دیگر صاحبان صنایع در نواحی کارگاهی است.

وی بیان کرد: در نواحی کارگاهی با وجود اشتغال ۴۵ هزار کارگر و فعالیت چهارهزار و ۵۰۰ واحد صنفی و صنعتی، آب شرب وجود ندارد و آب مورد نیاز از چاه‌هاخریداری شده و توسط تانکر به ساکنین فروخته می‌شود.

حسن لاله گفت: مبلغی که اداره آبفا بابت زیرساخت‌ها و انشعابات اعلام کرده بسیار سنگین است حال آنکه فازهای پردیس از یکدیگر منفک نیستند و فاز ۷ را نیز مانند سایر فازها باید دید و قوانینی که برای مناطق مسکونی اعمال می‌شود در خصوص قشر صنعتگر نیز باید اجرا شود.

رئیس شورای اسلامی شهر پردیس خاطر نشان کرد: تولیدکنندگان لکه‌های پنج گانهشهرستان در زمینه صادرات کالا به دیگر کشورها دارای قابلیت های مناسبی هستند و به علاوه نگاه مثبتی به شهرستان دارند که این نگاه باعث اشتغال‌زایی و توسعه شهرستان می‌شود، از این رو باید به این صنعتگران توجه کرد و مشکلات آنها را به صورت اصولی حل کرد.

المان شهر پردیس در بخش جنوبی شهر تعریف می‌شود

رئیس شورای شهر پردیس گفت: طبق رایزنی‌ها   با اداره راه تصمیم گرفتیم که جاده قدیم  را در دو زون، از ابتدای پل فاز ۸ تا پل خلیج فارس و ادامه آن تا ورودی بومهن که در حوزه خدمات شهری پردیس است را تحویل و به خیابان تبدیل کنیم.

وی بیان کرد: تبدیل جاده  قدیم به خیابان، از دو نظر قابل اهمیت است یکی اینکه بحث خطرات جاده‌ای  کاهش می‌یابد  و دیگر اینکه، شهر پردیس دیده می‌شود.

حسن لاله با اشاره به اینکه   در آینده  این خیابان، دروازه ورودی شهر پردیس محسوب می‌شود خاطر نشان کرد:  رفیوژ وسط جاده و بدنه جاده،  اصلاح هندسی می‌گردد، پیاده روسازی جاده‌ترمیم، و زیباسازی جاده نیز انجام می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه پردیس در فرعی جاده قرار گرفته است تصریح کرد: برای اینکه شهر پردیس نیز  دیده شود، المان شهری در بخش جنوبی شهر  تعریف می‌شود.

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا